wts : singapore font plate ketuk

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #3402 by niccinixcol
plate besi ketuk font singapore,
sape2 berminat[/ boleh buat tempahan,siap dalam seminggu
JPJ,Polis lepas,jangan risau...
ada warna putih dan silver untuk warna font tu...
tempahan boleh dibuat melalui call/text me
nicci = 017 2544 634
price = rm110

Respect Racing Rules
Attachments:
Last edit: 7 years 9 months ago by niccinixcol.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #3444 by super_skalo
depan saje ke dpn blkg ni? Harga skali ngn pos ke??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #3447 by niccinixcol

super_skalo wrote: depan saje ke dpn blkg ni? Harga skali ngn pos ke??


depan belakang..yeah nak pos skali pun buleyh...tambah bayar duit pos je lah

Respect Racing Rules

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #3468 by rahim.nazhir
cuntekkk... sebab aku pakai plate ala ala gini gak... min is silver... polis Jpj setakat nie ok... ari tue kena speed trap pun depa leh baca:(

U cant go home safe if you not working safely

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #22466 by bob.faizul
harga siap frame ke der....??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #22486 by freedom_blue
brg best ni..ada design lain tak selain ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.233 seconds