Sticker Handling By Lotus dan Tuned By R3

More
7 years 5 months ago #5087 by Stone23
[attachment:2]C:\fakepath\DSC_0072.jpg[/attachment]

[attachment:1]C:\fakepath\DSC_0071.jpg[/attachment]
saya ada menjual sticker Handling By Lotus & Tuned by R3
Sesuai utk yg fanatik R3

Sticker Handling By Lotus tidak ubah seperti emblem yg terdapat di belakang satria neo cps cuma sticker je

Harga jualan RM10 je setiap satu sticker
COD area butterworth
Bagi customer oustation dikenakan wang pos RM 5 tambahan.

Kalau nk tgk gambar sila ke web mudah bhgin car acc & parts negeri penang search lotus untuk memudahkan anda

Sy xleh nk upload gmbar dlm web ni...

Bt apa beli emblem Lotus harga Rm70 sekeping
Beli yg murah

berminat sila hubungi sy...0124112325

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #5088 by zactera

Stone23 wrote: [attachment:2]C:\fakepath\DSC_0072.jpg[/attachment]

[attachment:1]C:\fakepath\DSC_0071.jpg[/attachment]
saya ada menjual sticker Handling By Lotus & Tuned by R3
Sesuai utk yg fanatik R3

Sticker Handling By Lotus tidak ubah seperti emblem yg terdapat di belakang satria neo cps cuma sticker je

Harga jualan RM10 je setiap satu sticker
COD area butterworth
Bagi customer oustation dikenakan wang pos RM 5 tambahan.

Kalau nk tgk gambar sila ke web mudah bhgin car acc & parts negeri penang search lotus untuk memudahkan anda

Sy xleh nk upload gmbar dlm web ni...

Bt apa beli emblem Lotus harga Rm70 sekeping
Beli yg murah

berminat sila hubungi sy...0124112325


berminat bak satu........ :lol:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • FhatZira_Gedega
  • FhatZira_Gedega's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
7 years 5 months ago #5265 by FhatZira_Gedega
Replied by FhatZira_Gedega on topic Sticker Handling By Lotus dan Tuned By R3
akhir nya jumpa gak..

blh taw nie besi ke plastik??
dari harga cam plastik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #5291 by fakri

Stone23 wrote: [attachment:2]C:\fakepath\DSC_0072.jpg[/attachment]
[attachment:1]C:\fakepath\DSC_0071.jpg[/attachment]


aiseh bro, attachment x btul tu. mintak tolong emelkan gamba sample sticker tu kat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5845 by puad
nak satu..cari kat mudah xada pun

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5849 by zactera

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.306 seconds