.:: WTS:Rear disc brake system for Persona ::.

More
7 years 5 months ago #6147 by nAkAtA_88
HEHEHE.....
ok la.....
nnt kalo nak psang sye roger.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #6149 by Zack7673

nAkAtA_88 wrote: HEHEHE.....
ok la.....
nnt kalo nak psang sye roger.....

baek tuan...
skrg tinggal 1 set je...hihihi...

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #18441 by nkq1987
Disc brake tu sekali ngan lower arm ke atau disc brake je? Rasa bazir kalo nak tukar lower arm, aq punya masih baru lg LOL!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #18470 by Zack7673
Rear Disc Brake System ambo just disc rotor, caliper brake, bracket caliper, hose brake, handbrake cable & brake pad shj tuan...
lower arm atau knuckle arm, arm link, wish bone dedua x kacau tuan...
sofar stock dh xdo, kalu nk yg baru ade, kos RM1800.00 siap psg... 2nd hand/halfcut dh xdo lg...

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #20660 by Zack7673
laters update: kpd kekwn persona ku, 1 set rear disc persona br shj jatuh dr langit, harga RM750.00 brg shj, pemasangan ada disediakn oleh wrkshp kekwn jgk dlm kos 150~200 lbh kurang...
sapo copek, dia punya..
futher detail/booking/nk angkat terus, silalah:
012-3480 510/019-355 7673

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #21504 by Jebat Derhaka
Bro Zack,
Brg ada lg ke? Location mana?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23126 by bugis
salam bro.ley swipe x?hehehe.skang ni pki rear brek evo 3 ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23128 by fakri
boleh kontek abang Zack melalui link ni

www.facebook.com/zackaziz7673

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23176 by ZacK_Ls

bugis wrote: salam bro.ley swipe x?hehehe.skang ni pki rear brek evo 3 ;)


kenapa perlu swap..?
tak ok ke evo3 punya..?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23220 by hexhox
ada lagi ke? market skrang berapa?

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23224 by Zack7673
asmk, sory guys, saya agk bz skt kebelakang ini.
setakat ni, disc size persona dh xdo stok, yg ade, size waja, tu pun agk terhad,
package pemasangan dlm RM850~1000, bergantung kpd kos saya dpt...
buat masa ni(31 dec 2012) mmg xde stok, ade pn 1 je, tu pun org dh booking dh...
mintak maaf ya...kalu ade, saya akn update dr masa ke semasa...
* sekarang, saya banyak baiki lampu brake P.Elegance yg malap atau x nyala langsung LEDnye,
terutama yg dh abis warranty tu...
blh contact direct kalu ade aape persoalan, insyaAllah, dgn izin Dia, saya akan bantu tuan/puan...

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #23225 by Nubis-T

Zack7673 wrote: asmk, sory guys, saya agk bz skt kebelakang ini.
setakat ni, disc size persona dh xdo stok, yg ade, size waja, tu pun agk terhad,
package pemasangan dlm RM850~1000, bergantung kpd kos saya dpt...
buat masa ni(31 dec 2012) mmg xde stok, ade pn 1 je, tu pun org dh booking dh...
mintak maaf ya...kalu ade, saya akn update dr masa ke semasa...
* sekarang, saya banyak baiki lampu brake P.Elegance yg malap atau x nyala langsung LEDnye,
terutama yg dh abis warranty tu...
blh contact direct kalu ade aape persoalan, insyaAllah, dgn izin Dia, saya akan bantu tuan/puan...


Masyuk ler zack... :D hehehe

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.434 seconds