.:: WTS : R3 cutting stainless steel extractor ::.

More
7 years 6 days ago #9837 by Sir WauWee

Zack7673 wrote: Asmk guys,
sempena nak menyambut Syawal 1432H ni,
hamba ade nk bg package promosi Khas Raya 2011,
Package Exhaust System utk Proton Persona Legend atau Elegance.
Package bernilai RM1080.00 shj.
Package ini mengandungi ;
  i. Extractor Header & Downpipe cutting 4-2-1 R3(header stainless steel) custom.
ii. Custom Midbox kacuk CPS+i-Vtec by everco
iii. Rear muffler custom 1/2 S-Flow by wegow.
iv. Free installation (tp kene mai bangiler).
v. Stock agak terhad, 1st come 1st served, bg tau 1 hari awal kalu nk dtg psg(nk arrange dgn kedai yg nk psg).
vi. Contact no : Zack/Aziz : 012-3480 510 or 019-355 7673
vii. Seriesly for series buyer only...
viii. Proven since before lg...
*Terima kasih diatas sokongan kekwn hamba seblm2 ni dan akan dtg...
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak, dan semoga keter kekwn hamba semua2 selamat utk dipandu pd hari perayaan nnt, insyaAllah...


Salam bro..kalo amik pakej ni pihak proton x marah ke (void warranty)?:P
Maaf bdk baru nk up yg xtau pape..
Thanks..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 days ago #9840 by ewanukm
bukan kete die pon die nk marah2..haha..
warranty mmg confirm la void coz dh kaca standard kilang..



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 days ago #9845 by Zack7673
wslm tuan wauwee... utk makluman tuan, pemeringkatan standard to 'standard' performance x kacau warranty,
sebab kalu tkr exhaust system, just exhaust system jeler yg dh void, lelain x kacau... bkn ubah suai mcm sunroof ke, or tkr rim 18" ke... tu mmg void abes semua warranty, selagi dlm range tolerances, xde masalah.
selain tu, kite yg byr bulan2, suke kiteler nk mod mcm mane, janji jgn melanggar peraturan JPJ dan menyusahkan org lain, mcm gatal psg HID, exhaust straight pipe, tu mmg sengaja cari pasal n mmg serah tengkuk...ahahahahak...

tuan ewanukm, kalu nk ikotkn, semua xleh usik, psg tinted pn xleh, dr rim kompang(steel hitam dgn cover plastik) kpd sportrim pn xleh(utk yg base line), 15" ke 16", 17" or roda keretapi(18" keatas) pn xleh, sebab nk ikotkan spec asal ape yg kuar kilang ituler kne ikot smp abes warranty, lps tu suke hati, nk tkr engine jet pn blh kalu muatler dlm engine bay, risiko ditanggung sendirian berhad...ahahahahak...

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 days ago - 7 years 4 days ago #9941 by fateh
nice price.. lebih kurg aku nye.. aku nye masuk gak Extractor ni, tp custom nye lah, xde jenama yg pun... stkt ni puas hati dan memg puas hati.. memg sedap memecut... minyak biasalah ikut cara pemanduan... keke..

bro.. aku nk tanya ko ade jual tak bnda ni Custom LSD Campro...?

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...
Last edit: 7 years 4 days ago by fateh.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 days ago #9956 by Zack7673
mintak mahap tuan fateh, LSD Campro xdo tuan...blh try korek2 tgk gearbox mitsubishi pnye LSD, dia same je blh kurang...

Zack7673
Proton Persona 1.6 CPS
(Cam Profile System)
Race Rosak Repair

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 days ago #9966 by fateh
mehahaha... xpe2, memg mencari pun ni... lepas2 raya ni pulak le sambung menyambung mencari... ngah menambah ckit demi ckit, mau mantapkan ckit lg kete... mehahaha...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #14983 by ijuladli
bro..

tanya skit utk extractor ni 2 layer ker single layer..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.337 seconds