Elegance Rear Lamp, Lefthand side only...

More
7 years 4 months ago #5910 by kamal kaiza
Assalamualaikum kawan2..

Aku nak let go rear lamp elegance belah kiri, baru 3 bln aku pkai, condition msh ok.. nape kiri je? belah kanan dah bersepai kene cium dgn lori pasir :( sedey2.. wire xde sbb guna utk modified lampu aftermarket, harga confirm lg murah dr market price&blh nego.. sape2 minat, blh reply.. tq!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5912 by zactera

kamal kaiza wrote: Assalamualaikum kawan2..

Aku nak let go rear lamp elegance belah kiri, baru 3 bln aku pkai, condition msh ok.. nape kiri je? belah kanan dah bersepai kene cium dgn lori pasir :( sedey2.. wire xde sbb guna utk modified lampu aftermarket, harga confirm lg murah dr market price&blh nego.. sape2 minat, blh reply.. tq!


up gmbr sket bro...nk tgk..kot2 berkenan :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6159 by kamal kaiza
gmbr blm smpt nak amik, tp condition mmg chantek lg.. aku check dgn SC, casing rear lamp PE RM550 utk sblh je.. casing je 2, xmsk wiring lg.. aku bkk RM500, tp blh nego lg ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6196 by kamal kaiza
ni gmbr die.. yg belah kanan kene cium lori 2pun aku upload, saje nk share..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6218 by kamal kaiza
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6402 by zactera

kamal kaiza wrote:




xde wire bermaksud bro? mentol n soket die xde ke? cume housing lampu je?
blh murah lg ker?heheehehhe...serat ke?> :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #6406 by Fuad Ended

kamal kaiza wrote: gmbr blm smpt nak amik, tp condition mmg chantek lg.. aku check dgn SC, casing rear lamp PE RM550 utk sblh je.. casing je 2, xmsk wiring lg.. aku bkk RM500, tp blh nego lg ni..



bro kat mudah.my sepasang satu set OEM baru rm700.. bro pnyer tu 2nd hand lg 3bulan dah pakai...:cheer: mcm mahal jee bukak harge.. lg tolak kat member2 kelab lak tu... hehehe... :evil: info jee... maaff...:pinch:

www.mudah.my/Persona+Elegance+Tail+Lamp+...Original-9308030.htm <---rm480 bru...
Last edit: 7 years 3 months ago by Fuad Ended.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6407 by ewanukm
kt mudah lgi murah..rm480 sepasang..
bro kamal sebelah rm500..housing shja....



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #6411 by kamal kaiza
blh nego lg 2, aku ltk harga based on SC pnye.. xtaula camne diorg blh dpt ori harga 2, yg aku call SC diorg ckp sblh 550 casing je, wire harga lain.. nati aku cek kat proton part centre actual price dia..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #7156 by mikafarhan

kamal kaiza wrote: blh nego lg 2, aku ltk harga based on SC pnye.. xtaula camne diorg blh dpt ori harga 2, yg aku call SC diorg ckp sblh 550 casing je, wire harga lain.. nati aku cek kat proton part centre actual price dia..


ade lg ker lampu ni?ke dh sold out.aku nyer blah kiri dh crack eksiden ari tu.ingt nk carik replacement.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #7364 by herith336
incik kamal, lampu ni ada lg ke tak?
pling lowest nk let go berapa ye?

lmpu kiri aku pon da pecah kne bntai ngn motor...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.296 seconds