TRD V3 Spoiler

More
7 years 3 weeks ago #20957 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic TRD V3 Spoiler
Tak de la kot.....
lain la ko convert ubah kete ko tak nmpk cam persona lngsung....
mngkn la die nak sman ko....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #20966 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler

nAkAtA_88 wrote: Tak de la kot.....
lain la ko convert ubah kete ko tak nmpk cam persona lngsung....
mngkn la die nak sman ko....


ok bro paham.,saya pun ade terbaca aritu kat majalah diorang interview timbalan pengarah jpj n tanya pasal bende ni,die kata kalau nak buat bole tapi xbole sampai keta tu hilang identiti.,maksudnye mcm bro ckap tu la.,pastu saya teringin nak buat lampu yg ade led strip mcm bro arfaie tu,tapi saya xtau camne nak buat,pastu plak kalau buat lampu mcm tu salah tak bro dari segi undang2 la.,sebab saya malas nak menjawab dengan pak olis ni..kalau ikut logika mungkin tak sebab audi stock car dah ade bende tu,tp xtaula kan.,sebab kadang2 bende2 ni boleh berubah ubah..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #20969 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic TRD V3 Spoiler
nie no aku bro.....013 4640 768
pape nak tnye msj aku....
huhuhu....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #20971 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler

nAkAtA_88 wrote: nie no aku bro.....013 4640 768
pape nak tnye msj aku....
huhuhu....


ok bro.,terima kasih banyak.,nanti kalau ade pape saya roger bro la.,sebab saya ni baru je lagi dalam dunia pemotoran ni...

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.201 seconds