air bags...nk tya skt!

More
8 years 4 months ago #17780 by Ridzs Wan
Salam bro2 n otai2...aku pakai pe b-line.so, xde la air bag ni...soalan aku,ada ke kmgkinan air bag ni leh psg kt b-line.klo blh agk2 brp rege nya.yelah kdg2 tpkr jgk safety tmbh2 ada ank n org rmh.msa nk bli pe dlu pkr jgk, tp poket plak x bg support..tlg comment kawan2!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17824 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Re: air bags...nk tya skt!
Rasa yer byk keje ye. Tambah airbg, sensor, ecu update. Rs x berbaloi la kalu nak wat sendiri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17834 by Ridzs Wan
mmg xde org buat la klo cmtukan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17840 by limiey
Replied by limiey on topic Re: air bags...nk tya skt!
kalo nak buat, ada jer yg sanggop sediakan ongkos jer broo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17861 by Ridzs Wan
ada ke sape2 pnh buat..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17884 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Re: air bags...nk tya skt!
Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #17890 by Ridzs Wan

khibrahi wrote: Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.


rm600 ke rm6k...nmpk mmg mcm x bbaloi je.xpela,aku sj nk tau.tks bebyk bro khibrahi!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #20347 by silverian

Ridzs Wan wrote:

khibrahi wrote: Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.


rm600 ke rm6k...nmpk mmg mcm x bbaloi je.xpela,aku sj nk tau.tks bebyk bro khibrahi!


konfem 1k keatas....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.785 seconds