dashboard meter dan radio padam ketika kereta bergerak

More
1 month 3 weeks ago #24999 by emi_shahril85
Assalamualaikum, nak tanya,

scene 1st : Kereta tengah bergerak, tiba2 meter dashboard & radio mati sendiri, pas tu tiba2 bunyi alarm, saya park tepi kereta, tutup enjin, pas tu lock unlock blk alarm, pas tu ok...

scene 2nd : masalah ketika kereta tengah bergerak, tiba2 meter dashboard & radio mati sendiri, tp untuk gear menyala (pada dashboard), bila hentikan kereta, meter rpm & minyak tak turun, pintu xleh auto unlock, kena manual satu2, bila dah kluar semua nak lock pun xbleh, lps stengah jam pas tu g kat kete, tekan lock button kat remote, jd normal blk....

ada sape2 x yg pernah kena mcm ni, atau ade apa2 advice dr otai2 suma.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.187 seconds