[ARKIB] PROGRAM DERMA DARAH!

More
7 years 8 months ago - 6 years 9 months ago #14740 by irrahady
Salam Semua...
Kita ni asyik berTT je bak kata SU ADMIN, jadi kepada yang terlebih lebih darah tu atau yang ingin menderma darah..marilah ramai2 kita ke Pusat darah Negara untuk menderma darah...
*ape aku merepek ddaaa..

PROGRAM DERMA DARAH CENTRAL CREW!
Tarikh : 15 Oktober 2011 (Sabtu)
Masa : 9.30 pagi
Tempat : Pusat Darah Negara, Jalan Tun Razak KL

TEMPAT BERKUMPUL
Tarikh : 15 Oktober 2011
Masa : 9.30 - 10.00 pagi
Tempat : Taman Tasik Titiwangsa KL

Marilah kita datang beramai2. kita menderma darah bukan menderma dara.

Terima Kasih dan Teruskan Menyokong PPEOC
SU EVENT


PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Attachments:
Last edit: 6 years 9 months ago by despajero.
The following user(s) said Thank You: papadoom

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago - 7 years 6 months ago #15232 by irrahady
Aktiviti : Program Derma Darah
Tarikh : 15 Oktober 2011 (Sabtu)
Masa : 9.30 pagi
Tempat Berkumpul : Parking Tasik Titiwangsa
Tempat : Pusat Darah Negara KL

Attachment not found



Pada 15 Oktober 2011 bersamaat sabtu lepas, PPEOC Central Crew telah mengadakan satu aktiviti beriadah sambil beramal dengan menyahut kempen derma darah di Pusat Darah Negara (PDN) Kuala Lumpur.

Tasik Titiwangsa telah dipilih dan dikenalpasti sebagai tempat berkumpul sebelum kami begerak secara berkonvoi ke pusat darah negara. seramai 12 orang members telah hadir pada aktiviti kali ini. walaupun kurang mendapat sambutan, tidak mencapai target yang ditetapkan tapi ini tidak melemahkan semangat kami untuk berbakti kepada masyarakat yang memerlukan.

Sesampainya di lobby PDN, kami disambut dengan mesra oleh kakitangan di sana. Tambah-tambah terharu satu kuanter khas telah dibuka untuk PPEOC sahaja. Satu taklimat ringkas dari kakitangan di situ dan seterusnya ke kuanter-kaunter yang telah ditetapkan.

Terima kasih tidak terhingga kepada kakitangan PDN dan terima kasih juga kepada member2 yang turut serta. sehingga kita berjumpa lagi pada masa2 akan datang. Aktiviti ini bersurai kira2 jam 12.00 tghari dan semua ke destinasi masing2 kerana keletihan.

Album Gambar Facebook
1. PPEOC DERMA DARAH Oleh Irra Hady
2. pusat darah negara Oleh Muhd Izamin
3. PPEOC~Program Derma Darah Central Crew Oleh Rusihan Rahim

Terima Kasih kepada yang hadir derma darah pada kali ini. sumbangan anda kami hargai

1. Izamin dan Wife
2. Qi Pyan
3. Hapis KL
4. Jaki Jipang
5. Ah Joel
6. Rusihan
7. Syakirin dan Kawan
8. Mohsen
9. Orga dan Wife
10. Syazwan
11. Azlan Harun dan Family
12. Irrahady

p/s :
1. Jutaan terima kasih di ucapkan buat rakan-rakan yang telah menghadirkan diri kali ini. Semoga jumpa dan jumpa lagi.
2. Maaf sekiranya ada diantara nama rakan-rakan yang hadir tidak tersenarai di atas, mungkin terlepas pandang dan kealpaan melanda. Bolehlah PM/SMS saya untuk pembetulan.
Maaf sekiranya terdapat silap salah dan terkasar bahasa pada laporan ini.

Sekian,

SU EVENT
17.10.2011

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last edit: 7 years 6 months ago by irrahady.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #15236 by despajero
Tahniah kepada yg dapat hadir....

Aku teringin nak gi ...tp xdpt gi...mem keja!...kena jd mr. mama...hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago - 7 years 4 months ago #18198 by irrahady
Salam semua...
Buat kali kedua, PPEOC Central akan mengadakan Derma Darah beramai-ramai..

Tarikh : 19 Februari 2012 (Ahad)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Pusat Darah Negara Kuala Lumpur

BERKUMPUL:
Tarikh : 19 Februari 2012 (Ahad)
Masa : 9.00 - 10.00 pagi
Tempat : Parking Tasik Titiwangsa

Semua dijemput hadir..disamping kita bersuka-suka kita beramal pada masyarakat sekeliling

Sekian..terima kasih dan selamat beramal


PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Attachments:
Last edit: 7 years 4 months ago by fakri.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #18203 by Ridzs Wan
klo hr mggu..insyaAllah aku leh join..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #18219 by blueberrybubblegum88
insyallah...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #18422 by irrahady
Aktiviti : TT Derma Darah Central
Tarikh : 19 Februari 2012 (Ahad)
Tempat : Pusat Darah Negara KL


Bagi menyahut seruan kerajaan dan atas kesedaran membantu insan-insan yang memerlukan, buat kali keduanya PPEOC Central telah mengadakan satu TT Perjumpaan serta menderma darah dengan kerjasama Pusat Darah Negara. Seperti aktiviti yang sebelumnya tempat letak kereta Tasik Titiwangsa dipilih sebagai tempat ahli-ahli berkumpul sebelum bergerak secara konvoi ke Pusat Darah Negara. Lebih kurang 25 orang telah hadir dengan 17 orang yang menderma.

Terima kasih kepada yang hadir sama ada untuk menderma atau datang memberi sokongan atau nak menderma tapi tak dapat derma. Semoga kita berjumpa lagi dalam bulan Mei atau Jun nanti.

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #21923 by irrahady
PPEOC TT DERMA DARAH KALI KE-EMPAT

Salam PPEOC semua...

Alhamdulillah buat kali keempat, PPEOC Central akan mengadakan Derma Darah beramai-ramai..pada yang tertanya-tanya dan tertunggu-tunggu event lepas bulan puasa..inilah masanya

Tarikh : 7 Oktober 2012 (Ahad)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Pusat Darah Negara Kuala Lumpur

BERKUMPUL:
Tarikh : 7 Oktober 2012 (Ahad)
Masa : 9.00 - 10.00 pagi
Tempat : Parking Tasik Titiwangsa

HOTLINE:
Irra Hady 012-2797035

Semua dijemput hadir..disamping kita bersuka-suka kita beramal pada masyarakat sekeliling...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

"DERMA DARAH SELAMATKAN NYAWA"

Sekian..terima kasih dan selamat beramal

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last edit: 6 years 9 months ago by despajero.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22010 by irrahady
Untuk makluman semua tarikh TT DERMA DARAH ini telah di tunda ke 7 Oktober 2012. Saya memohon maaf jika ada kesulitan diatas penamgguhan ini. Sekian TErima kasih

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22011 by despajero
PPEOC TT DERMA DARAH KALI KE-EMPAT

Salam PPEOC semua...

Alhamdulillah buat kali keempat, PPEOC Central akan mengadakan Derma Darah beramai-ramai..pada yang tertanya-tanya dan tertunggu-tunggu event lepas bulan puasa..inilah masanya

Tarikh : 7 Oktober 2012 (Ahad)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Pusat Darah Negara Kuala Lumpur

BERKUMPUL:
Tarikh : 7 Oktober 2012 (Ahad)
Masa : 9.00 - 10.00 pagi
Tempat : Parking Tasik Titiwangsa

HOTLINE:
Irra Hady 012-2797035

Semua dijemput hadir..disamping kita bersuka-suka kita beramal pada masyarakat sekeliling...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

"DERMA DARAH SELAMATKAN NYAWA"

Sekian..terima kasih dan selamat beramal

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22015 by freedom_blue
wow!! nak join ni..

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #22421 by despajero
freedom_blue --> jom kita jumpa di sana...nak?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.411 seconds