Speaker wire depan utk B Line

More
7 years 3 weeks ago #21075 by naset
Replied by naset on topic Speaker wire depan utk B Line
nnt klu aku rajin,aku amik gmbar ya.hehehe

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21105 by freedom_blue
bro naset betul ke ada wayar sambung kat sana? sal masa i add wire kedai pun x jumpa wire kat sana dan sc pun cakap x ada wayar..kalau betul ada kira i rugi je tarik wayar baru kan.. :(

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21162 by naset
Replied by naset on topic Speaker wire depan utk B Line
yg aku ingt,aku pnah pasang balik wayar dari soket tu ke speaker aku sbb speaker aku tak bunyi.kedai aksesori tu pasang mcm hampeh.

kta msti tarik wayar baru dri socket tu msuk ke dlm pintu.so jgn confuse ya.
socket tu terletak kt celahan pintu.dia sambung ke socket suis tingkap klu x silap.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21233 by Fuad Ended
bang!! t upload gambar.... plzz... :)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21238 by danievora03
betol kata bro naset..ada dah wire socket celah pintu (dalam lubang) paling blakang lepas dah bwk kuar getah celah pintu tu...tp wire mmg berselirat..tap wire dr wire yg sedia ada..aku lupa lah kaler ape..sbb aku soh kedai buatkan..20 ringgit tebako..tp xpe, lps ni tau dh..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21242 by naset
Replied by naset on topic Speaker wire depan utk B Line
nk upload pic tu yg aku x sanggup tu sbb nk buka dan nak pasang balik susah ckit.hehehe

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 week ago - 7 years 1 week ago #21349 by freedom_blue
socket tu belah kiri ke kanan? masa tarik wire dulu, budak kedai tu cuba cari wire dekat soket besar belah kanan tapi cari punya cari x jumpa pas tu dia tarik baru dari player..janji ada bunyi kira ok lah :laugh: ...anyway good info bro..
Last edit: 7 years 1 week ago by freedom_blue.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 days ago #21382 by naset
Replied by naset on topic Speaker wire depan utk B Line

freedom_blue wrote: socket tu belah kiri ke kanan? masa tarik wire dulu, budak kedai tu cuba cari wire dekat soket besar belah kanan tapi cari punya cari x jumpa pas tu dia tarik baru dari player..janji ada bunyi kira ok lah :laugh: ...anyway good info bro..

x silap aku sbelah kanan.rugi la tarik dr player sbb nmpk semak ckit. tp yg penting ada bunyi.hehehe

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 5 days ago #21396 by arfaie
baru ni b-line ada upgrade skit kan..ada letrik mirror, airbag driver ngn sport rim..harap2 speaker depan ada sekali la

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #23062 by anep
Replied by anep on topic Speaker wire depan utk B Line
eletric mirror xdek, die just spray same kaler kt side mirror je. bajet nk psg speaker dpn gak.. kire just pasang speaker je la kn? coz wayer n soket da ade. psg sndiri sng x? sbb tgk kt kedai siap ade cross over ngn tweeter

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #23063 by sprint69
puas aku skodeng kot ade wayar terkeluar... aku tanye kedai pon die kate mmg amik dari blkng player...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #23064 by anep
Replied by anep on topic Speaker wire depan utk B Line

sprint69 wrote: puas aku skodeng kot ade wayar terkeluar... aku tanye kedai pon die kate mmg amik dari blkng player...

bro wt ke? brape kos? amek brand ape?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.237 seconds