(wts)steering gen2 cps -full leather original

More
7 years 10 months ago #3898 by Jeffrc
Bro steering ada lagi tak? boleh bagi contact no?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3938 by mohdhamdi
thank to jeff.......barang masih ada lagi.....cepat2 sementara stok masih ada

bagi yang b line...airbag dan tuning radio mmg tak leh function....kena beli harnest dia...beratus jugak tue

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3966 by 4g9xtuner
lawanya

PPE0C 0498

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #4008 by Jeffrc

mohdhamdi wrote: thank to jeff.......barang masih ada lagi.....cepat2 sementara stok masih ada


Kepada member2 yang cari stereng gen2 CPS (Kulit) saya syorkan dapatkan daripada Cikgu Hamdi kita ni, memang steering barumacam keluar dari kedai, siap ada pembalut cover lagi dari proton. Saya dah pasang pon, Thanks cikgu kerana jual barang yang baik dan berpatutan.:)
Last edit: 7 years 10 months ago by Jeffrc.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #5631 by Van87
masuk b-line...add barang ade jual skli x?.....harnest tu...brp rege....tq

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #6122 by khibrahi
Hi. kat mana boleh pasang stering nie. Ade workshop boleh recomend kat lembah klang.

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #24946 by Ray
Bro steering ni boleh ada stock lg x?

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 2 days ago #24993 by payol94
steering ni still available lagi?

Please Log in to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #24994 by Ray
Bro, brapa harga mcm mane nak beli?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.242 seconds