Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

Cadangan: Official TT PPEOC

More
13 years 6 months ago #2101 by irrahady
Salam semua,
aku tgk asyik unofficial TT je...
kat sini aku nak cdgkan, utk lebih sistematik ape kata kita tetapkan satu official tt setiap bulan, yg mane semua region akan buat satu tarikh dan masa yg sama.

cdgn aku:
tarikh setiap sabtu minggu pertama
masa 5 ptg
tempat ikut region masing

sekian...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2114 by idzfar0203
kire mcm anual meeting la ek

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2142 by deen
Replied by deen on topic Cadangan: Official TT PPEOC
cam menarik, sokong

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2146 by zactera
Replied by zactera on topic Cadangan: Official TT PPEOC

irrahady wrote: Salam semua,
aku tgk asyik unofficial TT je...
kat sini aku nak cdgkan, utk lebih sistematik ape kata kita tetapkan satu official tt setiap bulan, yg mane semua region akan buat satu tarikh dan masa yg sama.

cdgn aku:
tarikh setiap sabtu minggu pertama
masa 5 ptg
tempat ikut region masing

sekian...


sabtu ssh nk cuti hamba bkn keje gomen..hahahaha :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2150 by Eichi Katsu
Dorg kt central nih tiap² ati lepak...gilak TT tiap² ari..hahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2152 by irrahady
idzfar0203,
bukan anual meeting ke ape, sama je lepak lepaking just tuk kompol satu region

deen & zactera,
ini cdgn aku ke...terpulang kat adminlah

Eichi,
tu pasallah gilak kann...

Tujuan official TT ni
1. nampak lebih teratur
2. senang member2 nak plan tuk dtg sbb masa mmg dah tetap tiap bulan
3. boleh kumpul ramai2 tuk satu region
4. keseragaman; 1malaysia PPEOC wat TT masa yg sama

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2154 by armz
Replied by armz on topic Cadangan: Official TT PPEOC
better wat official TT..grand...satu malaysia kumpul...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2181 by irrahady
bro armz,
grand TT 1Malaysia tu diorang akan buat kot tp xdelah tiap2 bulan. kalau yg ni tiap2 bulan buat bengkok tukang anjur...
official TT ni aku maksudkan tiap2 bulan tuk tiap2 region je sbb skrg ni bersepak2 suka suki je nak buat...tapi nk buat yg suka suki tu kira unofficial lahh

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2183 by zactera
Replied by zactera on topic Cadangan: Official TT PPEOC

armz wrote: better wat official TT..grand...satu malaysia kumpul...


bile nye? :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2190 by khairul3661
bg aku plak, ikut kehendak masing2... biase yg kitorg slalu lepak tu bknye TT pon... just lepak minum ngan member2 je... Kalo nk wat TT tiap2 bulan tu mmg dr dulu aku cdgkan... cume sejak kebelakangan ni kerap sgt diorg ni ajak lepak, ade yg aku join, ade yg x... ape2 pon, terpulang kt diri masing2... hehehehee...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2252 by fateh
Replied by fateh on topic Cadangan: Official TT PPEOC
btol tu... :ohmy:

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #2253 by KHAIRUL2424
sokong..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.460 seconds