Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

Cadangan: PPEOC Polo Shirt

More
13 years 5 months ago #2511 by hafizharudin
Salam to all PPEOC members and moderator / administrator / Qi Pyan / Yuzrin / fakri / Eja and Eichi n sape2 lagi lah... :evil:


Aku just view PPOC nyer forum tadi, then ternampak POLO T-Shirt diorg :) kiter ble lagi nk buat satu?

Follow link to view sample:
ppoc.road2us.com/t37-ppoc-polo-shirt


T-shirt PPOC


Dari view tepi


Dari blakang pulak :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2518 by eddie
Replied by eddie on topic Cadangan: PPEOC Polo Shirt
cun! tapi kaler hitam jer ke? tak de cadangan kaler2 lain?:cheer:

Buy life insurance when u don't need it, coz when you need it, u can't buy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2520 by driqmal
Replied by driqmal on topic Cadangan: PPEOC Polo Shirt
geng..
aku xkire, ape nk jd pun jd la...
aku nk gak bj camni...
jgn lupe letak nama aku...
tensen beb xdpt nk bli bj round neck ppeoc tu sbb dh abes stok...
spi xlena tdo dibuatnye...
hahahaha...
walaubagaimanapun, aku amat berharap baju ppeoc tu ada stok nye balik..
nk gak sehelai....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2523 by arfaie
Replied by arfaie on topic Cadangan: PPEOC Polo Shirt
baju PPOC ni ada reflect kan? aku pernah tgk billy PPOC pakai dulu..xingat ada reflect ke tak lmbang PPOC tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2524 by hafizharudin
xpe...nnt kiter suh la engineer baju kiter design pastu wat mcm2 kaler yg sesuai. Aku x tau bj nih ada reflector ke x tp cun gak la w/pun hanya tgk kt internet...so moving forward kiter buat la plak baju mcm F1 / workshop tu ke.... :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2525 by silversurfer

driqmal wrote: geng..
aku xkire, ape nk jd pun jd la...
aku nk gak bj camni...
jgn lupe letak nama aku...
tensen beb xdpt nk bli bj round neck ppeoc tu sbb dh abes stok...
spi xlena tdo dibuatnye...
hahahaha...
walaubagaimanapun, aku amat berharap baju ppeoc tu ada stok nye balik..
nk gak sehelai....

ada lagi la bro
try contact bro kayrol
kompom ada

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2526 by driqmal
Replied by driqmal on topic Cadangan: PPEOC Polo Shirt

silversurfer wrote:

driqmal wrote: geng..
aku xkire, ape nk jd pun jd la...
aku nk gak bj camni...
jgn lupe letak nama aku...
tensen beb xdpt nk bli bj round neck ppeoc tu sbb dh abes stok...
spi xlena tdo dibuatnye...
hahahaha...
walaubagaimanapun, aku amat berharap baju ppeoc tu ada stok nye balik..
nk gak sehelai....

ada lagi la bro
try contact bro kayrol
kompom ada


aku dh tnye bro kayrol tu...
dia ckp dh abes stok...
sedey tak terkata woo..
spi aku xreply pun msj dia pastu..
huhuhuhu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2528 by YUZRIN YUSOFF
salam....bro...kita dah oder poloT-shirt tuh...danakan dirasmikan pada hari MEGA TT MELAKA....buat semntara nih...kami masih lg rahsiakan rupa bentuk/kaler/do logo....so...korang yg join MEGA TT ni...berbangga lah kerana menjadi yg terawal....yg x gi mega tt...tggu selepas 1 hb jan 2011...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2529 by YUZRIN YUSOFF
pasal nak letak nama tuh...kita x dapat penuhi...tp kalau nak jugak...leh lah baewak gi kedai sulam..sebab...kos utuk baju tuh je dah pling minima...dan buat p'ngetahuan korang2...PPOC pon x letak nama...just sample je...ok....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2530 by YUZRIN YUSOFF
driqmal....kat aku ader 1 je lg stock T-bulat...saiz.xl....kalau nak...boleh lah amik....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2531 by zactera
Replied by zactera on topic Cadangan: PPEOC Polo Shirt

YUZRIN YUSOFF wrote: pasal nak letak nama tuh...kita x dapat penuhi...tp kalau nak jugak...leh lah baewak gi kedai sulam..sebab...kos utuk baju tuh je dah pling minima...dan buat p'ngetahuan korang2...PPOC pon x letak nama...just sample je...ok....


t-shirt ppoc mgg reflec blkg dpn...siap ade print nick name lg kt dpn....brape kos sulam beroo? :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #2537 by hafizharudin
:woohoo: x nyesal aku join PPEOC :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.470 seconds