alhamdulilah proton nak kuarkan persona r3 end of 2011

More
12 years 9 months ago - 12 years 9 months ago #13854 by loki_J
tgk2 balik aseelah dari arab ni cm gabungan persona, neo n inspira..

kalo persona r3 cmni gempak jugak...

selingan............





Attachments:
Last edit: 12 years 9 months ago by loki_J.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13870 by jehar
jangan lupa update kalau ada sapa2 dpt gambar

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13871 by jehar
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13889 by nAkAtA_88

despajero wrote:

atuk45 wrote: gambo avatar aku ni inspira r3 tgh under testing g kat litar..ni bukan adop kot..

wah ni mesti minat giler dgn R3 ni....kalu ade gambor R3 lg....kasi upload la.....leh gak cuci2 mater hehehe


Des.....aku nak cuci mte kete ko.....
kasi msuk sport rim bru......
hahahaha.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13892 by loki_J

nAkAtA_88 wrote:

despajero wrote:

atuk45 wrote: gambo avatar aku ni inspira r3 tgh under testing g kat litar..ni bukan adop kot..

wah ni mesti minat giler dgn R3 ni....kalu ade gambor R3 lg....kasi upload la.....leh gak cuci2 mater hehehe


Des.....aku nak cuci mte kete ko.....
kasi msuk sport rim bru......
hahahaha.....



uuu...putih biru...kelasss jah!!! :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13925 by super_skalo
Jgn Bli lagi kalau kuar R3..tnggu R3 SE br beli...hehehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13957 by atuk45

super_skalo wrote: Jgn Bli lagi kalau kuar R3..tnggu R3 SE br beli...hehehehe


ada plak ke R3 Se..haha..macam macam la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #13962 by loki_J

atuk45 wrote:

super_skalo wrote: Jgn Bli lagi kalau kuar R3..tnggu R3 SE br beli...hehehehe


ada plak ke R3 Se..haha..macam macam la


kalo LE..mungkin ar...dia tukar designcolor jek maybe...haha..pandai2 jek aku ni.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #14001 by alem


yg pasti gitu la rupanya..
siket2 dah la kasi gempak...nanti x suprise lakk..

nak folow sampai bila..kejap je satu2 keta kua skrg ni...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #14036 by despajero

loki_J wrote:

nAkAtA_88 wrote:

despajero wrote:

atuk45 wrote: gambo avatar aku ni inspira r3 tgh under testing g kat litar..ni bukan adop kot..

wah ni mesti minat giler dgn R3 ni....kalu ade gambor R3 lg....kasi upload la.....leh gak cuci2 mater hehehe


Des.....aku nak cuci mte kete ko.....
kasi msuk sport rim bru......
hahahaha.....



uuu...putih biru...kelasss jah!!! :woohoo:


hehehe...loki_J....ko mcm dah baca pikiran aku ker....mei-mei aku dah lamo membayang gabungan puteh+biru....

hahaha...yg nyata nyer....kasut br bkn nyer full-hardcore biru...cuma nak ring-line jer ader biru, surface-stndet-silver dan surface-side-tepi/dalam kasi hitem....hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #14037 by despajero

alem wrote:



yg pasti gitu la rupanya..
siket2 dah la kasi gempak...nanti x suprise lakk..

nak folow sampai bila..kejap je satu2 keta kua skrg ni...


wah...sudah ader spotted photo....wah xsbr nak tgk real

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago - 12 years 9 months ago #14045 by nAkAtA_88
Salam kwn2......aku dpat tau PERSONA R akn kuar blan 4 taun dpan.....
bntuk die sme cam PROTON TUAH.....

paultan.org/2011/08/27/proton-p3-21a-per...ases-its-tail-lamps/

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612
Last edit: 12 years 9 months ago by nAkAtA_88.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.410 seconds