Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

TT ke-4 gunung lang,ipoh perak..11.06.2011

More
13 years 1 week ago #6644 by firdaus
Assalamualaikum dan salam sejahtera jom ramai2x kita meriah kan TT yg ke-4 ini sambil membincangkan hala tuju Northen Group serta perbincangan mengenai MEGA TT PADA 02.07.2011 ini di CEMERON HIGHLANS...:) ...semua crew northen di harap dapat menghadir kan diri...tq..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago - 13 years 1 week ago #6646 by firdaus
Assalamualaikum semua warga Northen Region kita ada perubahan tarikh utk TT ke cemerom pada 02.06.2011 ni di atas permintaan dr Timbalan Presiden kita iaitu En yuzrin dan Central Region agar kita mengubah tarikh ke 09.07.2011 jadi kita akan bincangkan pada TT di gunung lang nanti...kita perlu mendapat persetujuan dr HOR Northen Cheq Anna dan juga SL2x northen yg lain serta persetujuan dr ahli...Tq...
Last edit: 13 years 1 week ago by firdaus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #6647 by arfaie
erk..9 june? means pagi ni la bang...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #6648 by firdaus
oppsss...sori paei silap daaa....hahahaha...aku dah ubah tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #6703 by firdaus
Alhamdulillah TT di gunong lang telah berjaya di jalankan dgn jaya...tahniah dan ribuan terima kaseh wat Northe Crew yg sudi menghadirkan diri di Gunong Lang,Ipoh...harap event kita yg seterusnya lebih baek dr 4th TT nih....B) B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #6717 by arfaie
insya allah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #7185 by soulchild
Err nk tanya skit.. Sori kalau salah port tanya.. Hehe.. TT cameron nt kalau dr kedah ni kumpul kt mana2 atau terus p simpang pulai? Pastu kalau nk join nk kna kontek sapa nk tau gak info dr zon utara nih.. Ingat nk join gak.. First time.. Hehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #7211 by arfaie
kalau nk konvoi..jumpa kt rnr juru, 9 julai

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #7216 by soulchild
Ok.. Kol bpa jmpa kat sana? Kalau free 9 julai tu jmpa kat rnr juru laa.. Hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #7230 by arfaie
konvoi gerak dlm kul 9...dtg sblm tu la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.416 seconds