Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

White Persona

More
11 years 7 months ago #22638 by mdizuan
White Persona was created by mdizuan
Alhamdullilah ...
segala urusan mengenai dengan bank semua dah settel , sekarang tinggal tunggu stock kereta dlm jangka 1-2 minggu lagi , fuhhhhhh penat m`hitung hari tak sabar2x nk ambil kunci kereta baru hehehehehehe :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #22639 by mdizuan
Replied by mdizuan on topic Re: White Persona
aduhai baru je aku post topic ni , salesman aku call kalo putih kena tggu lama sikit , kalo nk cepat sekarang ready stock ada kaler Chiffon Green 3 hari dh leh kuar ... minta pandangan korang Putih or Green ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #22646 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic Re: White Persona
tpuk dada,tnya slera bro... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #22653 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: White Persona
putih... ;) dulu masa i beli pun nak order colour bronz grannit kena tunggu sebulan setengah..pasal minat i tunggu je..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #23181 by ZacK_Ls
Replied by ZacK_Ls on topic Re: White Persona

freedom_blue wrote: putih... ;) dulu masa i beli pun nak order colour bronz grannit kena tunggu sebulan setengah..pasal minat i tunggu je..


nasib kita serupa laa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #23219 by hexhox
Replied by hexhox on topic Re: White Persona
putih.. putih.. kalau rajin jaga ok la.. hehe :laugh:

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.524 seconds