Revers Camera display dekat rear mirror (cermin pandang belakang kat dengah)

More
7 years 2 months ago #20850 by arfaie
kasik screenshot skit cermin tengah ko tu..nk tgk kualiti image dia
The following user(s) said Thank You: izz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20859 by speedrider
Kalau pakai double din + reverse camera pun cun jugak.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20861 by izz86

speedrider wrote: Kalau pakai double din + reverse camera pun cun jugak.


kalo mcm tu penin pale la nak tngk atas, tngk bawah...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20871 by arfaie
maksud speed tu double din integrated ngn reverse camera..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20891 by Fuad Ended
ooo... cermin saje rm2xx laa ekk... ok2 paham2.... so result?? puas hati ngn pelaburan? review skit.... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20905 by loki_J
so far review aku ok...quality lcd cun...scale gmbar lg besar dari forte or exora kalo x silap sbb dia kt center...quality gambar depends pd rverse camera yg digunakan n kedudukan reverse camera tu sendiri(mcm aku letak kt atas skit plat number sbb kalo korg perasan memang ade port tuk letak reverse camera kt situ)...cermin dia cun mcm ade tinted skit...cume kalo tghari silau....tp kalo pakai sunshade kt cermin belakang leh resolve mslh ni...

xtra...kalo korg ade dvd player..leh smbg dgn cermin ni...so korg leh tgk movie dr cermin ni jugak...(aku msih x psg lg...n dlm plan..hehe)

nnti aku upload gmbr...siang n mlm...

overall 8/10 kot...

stylish, membantu, n affordable...hopefully long lasting...hehe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20924 by arfaie
takkan nk tgk movie dari cermin tu..haha satgi ada aksi kejar mengejar, dgn ko sekali pecut sebab ingat ada keta kejar dari belakang :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.176 seconds